#jedzenie #przegryw
Ja mam (miałem hehe) dzisiaj schaba po żydowsku, czyli świnia schab w panierce o smaku czosnku.
@vredo Mam nadzieję, że nie żydziłeś czosmnku i naczosmnkowałeś, że asz asz. Na zdrowie dla jego!
sos po gołąbkach?
nie zaciąga ten makaron kapustą? (´・‸・ ` )
@VonTrupka Koperkiem zaciąga i kapustką deko też, nie powiem, że nie. Ale ostre było to aż tak nie czuć.
@VonTrupka Po gołąbkach nigdy nie zostaje sosu, nie u mnie
@vredo u mnie to sosiwa do gołompka nigdy nie wystarcza xD
@bartlomiej_rakowski to jest makaron nie kluski. Co to za zjebane określenie na makaron to jak nie wiem.
@BajerOp Racja. Przepraszam Cię, ja po prostu jestem zjebany.
@BajerOp A wyjebane w to. Sam najlepiej wie każdy co ma na swoim talerzu.
@Dalmierz_Ploza Ooo właśnie! Dziękuję dla Ciebie za ten komentarz.
@BajerOp@bartlomiej_rakowski
@Half_NEET_Half_Amazing No to wychodzi, że dobrze napisałem bo u mnie czerwono jest, że asz asz. Dziękuję dla Ciebie za to info.
@Half_NEET_Half_Amazing to, że coś jest regionalizmem nie oznacza, że jest zjebane xD
@bartlomiej_rakowski pomijając nazywanie makaronu kluskami, to czemu przegryw? Fajne żarcie, u nas się na to mówi "obiad na winie"- co się nawinie to do gara, ale szczerze to z takich resztek można zajebiste rzeczy upichcić, szczególnie jak już trochę stoją i przeszły smakiem.
@NiebieskiSzpadelNihilizmu Przapraszam za złe nazewnictwo. A dlatego bo taki posiłek dla jego cieplutki to jest coś rzadkiego, a sos po gołąbkach to nie mój, ja bym sam gołąbków nie jadł nawet (a robił to juz w ogóle) i w ogóle w lodówki prawie nie mam to i nic się nie nawinie… sklep Owad jest lodówką bo współlokatorzy mają całą lodówkę. Aaa to temat rzeka jest żeby opisać dlaczego przegryw.
W makaronie "świderki" najlepsze jest to, że nie trzeba go jeść. Masz wkrętarkę i od razu można se go wkręcić w dupiem xd
@vredo panie, jak masz wkrętarkę to to jest lepsze jak wkręty samogwintujące
@NiebieskiSzpadelNihilizmu Blachowkęty to są "pchełki", trochę ich jeszcze mam
@vredo Ciekawa koncepcja.
@vredo no, to tutaj takie blachowkręty z kategorii "prawie-że-wiertło" xD
@NiebieskiSzpadelNihilizmu byle jadalne xd
Ewolucja kucharska, może w przyszłym roku zobaczymy coś od podstaw zrobione
@PrzegralemZycie Ale makaronu takiego to ja na pewno za żywota tego od podstaw sam nie ulepię, a i tomata i czosmnku też nie wychoduję.
Zaloguj się aby komentować