@bartlomiej_rakowski a kluseczki jak, miękkie czy twarde?
al dente, ale jem małą łyżeczką herbacianą to jeszcze się zrobią się deko
@bartlomiej_rakowski Obawiałem się nieco, bo kiedyś dane mi było próbować gulaszowej z amino i była niezwykle gęsta i dość chemiczna w smaku, ale kupiłem i też będę testować.
Btw. czemu zupka w rondlu jakimś, a nie w misce? Nie gadaj, że jesteś jednym z tych, którzy gotują zupki chińskie zamiast zalewać wrzątkiem
Mi Amino smakuje. Nieeee, nie gotuję zupek. Dobra była gulasznikoff od nudli z Knura, ale już ich nie ma od dawien dawna. No chyba, że to są te Koreańskie itp i jest tak w przepisie to wtedy gotuję. Po prostu nie mam miski i dlatego jest w rondlu. Udanych testów!
@bartlomiej_rakowski jeśli chciałby on pożywność zumpki podnieść, to niech jajko surowe rozbełta po zalaniu suchej strawy wrzątkiem. Kolor zumpka zmieni i więcej białka będzie zawierać dla jego.
Co to to nie. Nie dla mnie to. Co najwyżej parowki mogę sobie wkroić.
Zaloguj się aby komentować