Kababa będę spożywał… bardzo podoba się dla mnie, że jest opieczony ładnie ze wszystkich stron i cały równomiernie ciepły, a zarazem nie jest zgnieciony po włożeniu do tego opiekacza jak jakiś naleśnik tylko ma taki fajny kształt zbliżony do kwadratu o zaokrąglonych rogach w przekroju. Nie rozpada się ni nic, nie sypie się i nie leci z niego, taki ubity, zwarty i elegancki do spożycia na wynos i tu ten, nie powiem, że nie. Aż zal by go było wrzucić do zupy kapust… śniaka o. #pdk #jedzenie #kebab #kebabyziemilodzkiej
54e64261-84a4-4d71-81ba-32fc962ab731
c9b09e4d-a046-40b5-bfa8-a87ba836928c
32b0b495-88e1-436d-a9d5-3ae369064409
Gilgamesz

Szkoda że nie ma nic zielonego

bartlomiej_rakowski

Sóróweczki może i mało, ale jest scubulkq i nawet się ogóreczek konserwowy trafił i papryczka jalapeño ze słoika, smaczne to było.

SciBearMonky

@bartlomiej_rakowski bardzo mi się podoba*

bartlomiej_rakowski

Przepraszam, że tak powiedziałem i dziękuję za tq wypowiedź.

https://youtu.be/8VLqwcpjURA

Kubilaj_Khan

@bartlomiej_rakowski ale to baranina czy wolowina? Prawdziwy kebs to z baraniną musi być ale w Polsce zazwyczaj jest wolowina.

Zaloguj się aby komentować