Trzeci hotpot wyprobowany w pl.
Jeszcze nie są jakoś popularne a szkoda bo fajna zabawa w jedzenie.
Tylko, że niestet wszystkie jakie jadłem to takie se, bym powiedział...
Nie umieją w doprawianie i smaczki
Jak usłyszałem, dostosowane pod europejski gust.
Gdybym chciał europejski, to bym poszedł do włoskiej...
Co to dokładnie jest? Bo widziałem to i tym wpisem mnie zaintrygowałeś.
Coś na zasadzie szwedzkiego stołu czy jak?
@Odwrocuawiacz może być, szwedzki stół który wkładasz w zupę.
Jest kilka rodzajów wywarów, (u nas niestety zazwyczaj 2), które się gotują w podgrzewanych garnkach w stole. Wkładasz w nie wybrane wcześniej, cienko pokrojone dodatki. Od mięsa poprzez owoce morza i warzywa, te bardziej azjatyckie. To się gotuje chwilę i przechodzi wywarem. Jak już sobie wygotujesz i zjesz dodatki stałe to możesz wypić zupę bo się zrobił jadalny wywar z tego co wsadziles. Płacisz
@bejonse ok coś nowego. Spróbuję
Dzięki
@bejonse może nie dają wzmacniaczy smaku
@bejonse ale mi przypomniales, jadlem cos takiego 11 lat temu i to przez przypadek
Ale ten czas leci.
Zaloguj się aby komentować