11% alko, gesty, słodkawy smak, który osadza się na wąsach.
Piana 1/10
Smak 7/10 (zbyt słodki choć jak to ma być gingerbread to wybaczam. Kawy mało co czuć ale ja jej tyle piję, że jak się skaleczę to kawię a nie krawawię)
Ogólnie ciekawe piwko, gęste i czarne jak dusza biskupa, wchodzi bardzo przyjemnie, aczkolwiek bardziej czułem tam karmel niż imbir.
#uk #pijzhejto #piwo
@Taxidriver wygląda zacnie, tylko nie za Ciepłe?
@deafone nie, nie mam problemów ze swoją seksualnością jeśli to miałeś na myśli ;)
@Taxidriver ja hetero niestety, a szklanka mnie tak z tym wysokim C zaciekawiła, bo te krafty ponoć 5-7 C
@deafone aaa to przepraszam, nie zrozumieliśmy się.
Po czym wnosisz temperaturę szklanki?
@Taxidriver że duża, że objęcie dłoni dużo ociepla i sama pokoju temperatura
@deafone nie woedzielalem, dzięki.
Następnym razem, schłodzę szkło.
@Taxidriver dżizes... mi nie przeszkadza, że jesteś ciepły, tylko piwo lubię zimne
@deafone no i znów się nie zrozumieliśmy.
@Taxidriver to poproszę o wytłumaczenie dla potomnych chociażby
@deafone źle zinterpretowałem Twoje określenie „Cipełe” (napisałeś z dużej litery), przez co wywnioskowałem, że z powodu osobliwegobsmaku piwa, sugerujesz jakobym był waginosceptykiem.
A potem już poszło.
@Taxidriver a to przepraszam za moje C, czasem te skróty myślowe rujnują retorykę
@deafone ale spójrz na to z innej strony, odbiegliśmy od tematu, dotknęliśmy bardzo prywatnych stref życia a mimo to, udało nam się rozmawiać na poziomie :)
Dla mnie bomba.
@Taxidriver nie widzę tego inaczej, a piwo bomba?
@deafone jest dobre ale z tego browaru wybrałbym coś mniej słodkiego.
@deafone I właśnie bardzo dobrze, pić stout w temperaturze lagera? Połowy aromatów i smaków nie będziesz miał, bo będzie zbyt schłodzony. Imo mocne piwa pić w temperaturze koło 15-16 stopni.
@PanW No masz - ja myślał, że przynajmniej piwa się spokojnie napije, ale nie... szklaneczka, temperatureczka, mieszaj w prawo, mieszaj w lewo. Weź człowieku przestań, bo niedługo wody będzie ciężko się napić
Na jesień i zimę stouty wejdą do menu.
Zaloguj się aby komentować