![Franczyzy pizzerii - więcej dawców niż biorców?](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/8e80386a6429a5945be376dc23e2bfff.jpg)
Franczyzy pizzerii - więcej dawców niż biorców?
www.horecatrends.pl- Pizzerie są popularnym wyborem wśród franczyzobiorców ze względu na dużą popularność pizzy w Polsce oraz względnie prostą logistykę i model biznesowy - mówi Natalia Kępka, członkini zarządu sieci pizzerii Gruby Benek. - Ale mnogość ofert sprawia, że zainteresowani mają trudność z wyborem najlepszej dla siebie.
Horecatrends: Jaka jest historia Grubego Benka? Jak wyglądał rozwój sieci?
Natalia Kępka, Członek Zarządu: Historia sieci ma początek w 1997 roku, kiedy to została uruchomiona pierwsza pizzeria Gruby Benek w Łodzi. Wkrótce dołączyły kolejne. Idea była taka, aby było "grubo i na wypasie". W 2016 roku została powołana Spółka Gruby Benek Sp. z o.o., której misją było zorganizowanie i ustandaryzowanie lokali działających pod marką Gruby Benek. Dziś Spółka zarządza siecią 34 lokali franczyzowych. [...]
#biznes #polska #dzialalnoscgospodarcza #pizza #franczyza #wywiad
Horecatrends: Jaka jest historia Grubego Benka? Jak wyglądał rozwój sieci?
Natalia Kępka, Członek Zarządu: Historia sieci ma początek w 1997 roku, kiedy to została uruchomiona pierwsza pizzeria Gruby Benek w Łodzi. Wkrótce dołączyły kolejne. Idea była taka, aby było "grubo i na wypasie". W 2016 roku została powołana Spółka Gruby Benek Sp. z o.o., której misją było zorganizowanie i ustandaryzowanie lokali działających pod marką Gruby Benek. Dziś Spółka zarządza siecią 34 lokali franczyzowych. [...]
#biznes #polska #dzialalnoscgospodarcza #pizza #franczyza #wywiad