Wesprzyj nas i przeglądaj Hejto bez reklam

Zostań Patronem
Franczyzy pizzerii - więcej dawców niż biorców?

Franczyzy pizzerii - więcej dawców niż biorców?

www.horecatrends.pl
- Pizzerie są popularnym wyborem wśród franczyzobiorców ze względu na dużą popularność pizzy w Polsce oraz względnie prostą logistykę i model biznesowy - mówi Natalia Kępka, członkini zarządu sieci pizzerii Gruby Benek. - Ale mnogość ofert sprawia, że zainteresowani mają trudność z wyborem najlepszej dla siebie.

Horecatrends: Jaka jest historia Grubego Benka? Jak wyglądał rozwój sieci?

Natalia Kępka, Członek Zarządu: Historia sieci ma początek w 1997 roku, kiedy to została uruchomiona pierwsza pizzeria Gruby Benek w Łodzi. Wkrótce dołączyły kolejne. Idea była taka, aby było "grubo i na wypasie". W 2016 roku została powołana Spółka Gruby Benek Sp. z o.o., której misją było zorganizowanie i ustandaryzowanie lokali działających pod marką Gruby Benek. Dziś Spółka zarządza siecią 34 lokali franczyzowych. [...]

#biznes #polska #dzialalnoscgospodarcza #pizza #franczyza #wywiad
0

Komentarze (0)

Zaloguj się aby komentować