#gotujzhejto #grill #grillowanie #grillujzhejto
przed usmażeniem wyglądają trochę jak odcięte stopy. Jadłabym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@yeebhany Twoja wypowiedź trochę mnie przeraża. Walczyłaś pod Little Big Horn?
@yeebhany starałem się na 30%
@Pimenista2 XD uwielbiam cię
@Pimenista2
@yeebhany Ciekawe co odwala na 90%!?
@shack_my_kak sranie, zajrzyj pod #srajzhejto
@SpoconaPacha Eeeee, nie, dzięki. Nie chcę
@shack_my_kak no weeź, takich ponętnych stupek nie zobaczysz nigdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@shack_my_kak czy ty ubiles piers tluczkiem czy mi sie wydaje? lol
@bartek555 Tak, bez tego ani rusz
@shack_my_kak nie latwiej jest po prostu przekroic ja na pol?
@bartek555 Lekkie rozbicie mięsa powoduje że lepiej się marynuje a potem grilluje. Jest bardziej kruche, soczyste i masz mniejsze szanse na uzyskanie "podeszwy"
@shack_my_kak rozbijanie drobiu powoduje rozbicie wlokien miesniowych i utrate wody podczas smazenia, przez co jest wlasnie wieksza szansa na podeszwe.
@bartek555 Tak, ale tylko wtedy gdy robisz sznycle. Przy grillowaniu, ja zawsze rozbijam i marynuje. Pierś jest wtedy zawsze soczysta
Zaloguj się aby komentować