Dzisiejsza kolacja to sałatka z grillowaną piersią indyka
#gotujzhejto #grill #grillowanie #grillujzhejto
a9f2514a-b342-4a1d-92ed-1f8b235ac849
8fc79f73-3384-43bf-9c57-e1dc83ac5c08
yeebhany

przed usmażeniem wyglądają trochę jak odcięte stopy. Jadłabym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

vredo

@yeebhany Twoja wypowiedź trochę mnie przeraża. Walczyłaś pod Little Big Horn?

Pimenista2

@yeebhany starałem się na 30%

b565be63-0cea-4029-a169-48d9a9cba44a
yeebhany

@Pimenista2 XD uwielbiam cię

shack_my_kak

@yeebhany Ciekawe co odwala na 90%!?

SpoconaPacha

@shack_my_kak sranie, zajrzyj pod #srajzhejto

shack_my_kak

@SpoconaPacha Eeeee, nie, dzięki. Nie chcę

SpoconaPacha

@shack_my_kak no weeź, takich ponętnych stupek nie zobaczysz nigdzie indziej ( ͡° ͜ʖ ͡°)

bartek555

@shack_my_kak czy ty ubiles piers tluczkiem czy mi sie wydaje? lol

shack_my_kak

@bartek555 Tak, bez tego ani rusz

bartek555

@shack_my_kak nie latwiej jest po prostu przekroic ja na pol?

shack_my_kak

@bartek555 Lekkie rozbicie mięsa powoduje że lepiej się marynuje a potem grilluje. Jest bardziej kruche, soczyste i masz mniejsze szanse na uzyskanie "podeszwy"

bartek555

@shack_my_kak rozbijanie drobiu powoduje rozbicie wlokien miesniowych i utrate wody podczas smazenia, przez co jest wlasnie wieksza szansa na podeszwe.

shack_my_kak

@bartek555 Tak, ale tylko wtedy gdy robisz sznycle. Przy grillowaniu, ja zawsze rozbijam i marynuje. Pierś jest wtedy zawsze soczysta

Zaloguj się aby komentować