@MurrayRothbard rozgrzej patelnie, przypraw i jazda. Potem dodaj masła i czosnku co nie
Mocno krwisty. Można jeść
@Suodka_Monia Za wcześnie. Powinien conajmniej tydzień dojrzewać w temperaturze 20-25 stopni.
Natrzeć dobrą marynatą i na godzinkę do lodówki pod przykryciem a potem na patelnię, ale narobiłeś chłopie smaka
@Worknet Może podrzucisz sprawdzony przepis na taką marynatę? Dzięki z góry.
@leon 1 łyżka ketchupu łagodnego lub pikantnego, 1 łyżka musztardy sarepskiej, 3 ząbki czosnku, 4 łyżki oliwy z oliwek, 1 płaska łyżeczka soli, 1 płaska łyżeczka pieprzu czarnego, 1 łyżeczka papryki ostrej i słodkiej, 1 łyżka świeżego, posiekanego tymianku - porządnie wymieszać i nanurzyć jeden prządny kawał lub kilka, w zależności od potrzeb
Zaloguj się aby komentować