Co do musztardy to w smaku taka rasowa musztarda z plastiku w okolicach 2005 roku, ale dużo lepsza jakościowo i składnikowo bo się nie rozwarstwia na wodę i tak dalej jak tamte kiedyś. Jest ostra, jest musztardowa, jest zajebista, no i do takiego gryla to by była ideolo i tu ten, zarówno do minska i do kiełbaski… heh a kiedy op ostatnio takiego gryla jadł? Śmiechu warte! No ale smakowała jak taki stary dobry gryl z pamięci gdzieś gdzieś z dobrych beztroskich czasów na wsi u dziadków.
#jedzenie #przegryw
eh ja tu kalorie tne a ten takie rzeczy na pokuszenie
@PrzegralemZycie Od kalorii kuszących racz nas zawsze wybawiać… proszę o obstrukcję i rozgrzeszenie, tzn. oczyszczenie.
Ehh smacznej parowy, uczta chupska ino popic herbatka.
@ErwinoRommelo Dziękujem. Właśnie dopita, chyba idę na porcelanę.
@bartlomiej_rakowski jedno wchodzi jedno wychodzi, cos sie konczy cos sie zaczyna, cykl zycia.
@ErwinoRommelo Ooo właśnie! Czosmndog przepchnął kababa w jakiś sposób, dla jego szczęśliwej drogi już czas!
Zdradź tajemnicę zgrzewania tego smakołyku w opiekaczu, albo chociaż jak zmieściłeś w nim bagietę (☉__☉”)
@VonTrupka Nom na pół w folii aluminiowej bo cała wystawała xD
@bartlomiej_rakowski ale na pół wzdłuż czy na pół w poprzek i całe pół w opiekacz?
@VonTrupka Na pół w poprzek, tj. z dwóch bagiet wyszły cztery połówki toteż cztery razy trza było opiekać. Nie wiem dlaczego napisałem ćwiartki, bagietki dzieliłem na dwa nie cztery… sorry za błąd.
@bartlomiej_rakowski nie powiem, zupełnie się już pogubiłem xD
jeśli chodzi o kulinaria to ja często nie potrafię sobie wyobrazić o czym mowa, dopóki nie zobaczę w wersji live (☞ ゚ ∀ ゚)☞
@VonTrupka #takbylo nie zmyślam xD
Zaloguj się aby komentować