@Fanti smażysz kawior?
@Lubiepatrzec ikra z pstraga z cebulką, tak smażę jak najbardziej.
@Fanti myślałem, że to jada się surowe. Na zdrówko!
@Lubiepatrzec jak kto lubi, taka z cebulką na masełku jest mniamuśne na tostach. Podziękował.
Efekt końcowy, wygląda hoojowo, a smakuje jeszcze lepiej.
@Fanti rokitnik?
@cebulaZrosolu nie tym razem, ikra z tych pstrągów
@Fanti dzikusy czy hodowla
@Kocurowy dzikie, złapane w jeziorze graniczącym z morzem
Ja łososiową, to na świeżym chlebku z dobrym (najlepiej irlandzkim) masełkiem. Też jest pycha.
@Fly_agaric też lubię jeść w ten sposób, tyle że miałem tego prawie kilogram i dzięki obróbce cieplnej mogę cieszyć się świetnym smakiem dłużej.
@Fanti Ło Panie! Też bym się chciał kilogramem "pobawić".
Zaloguj się aby komentować