12 marca:
-
Ostatnio zakupili ten temat w kerfurze
-
Nie wie, na ile Buldak w wersji cheese jest hot
-
Czarnego Buldaka traktuje jako apteczkę domową
-
Kurnia, podsmażenie metodą stir fraj to zawiła kwestia
-
Gotowy produkt nie jest jakiś bardzo, ale czuć ten ser nosem
-
Lubimy jak Gubcio płacze, więc szykuje parę listków ręcznika
-
Czuć pikantność, ale ser niezbyt
-
Bardziej gorące niż ostre
-
To klasyczny bydlak, gdzie dosypuje się sera z petrochemii płockiej
-
Woła go zmywarka i jest Sajgon w kuchni
-
Jest za stary na czalendże
-
Zdecydowanie bardziej poleca makaron szinranmjun, z Kasandrą są uzależnieni
-
Dosypują do niego suszonych grzybów mun
-
Smakowo nie będzie ponawiał
-
Mógłby zostać ambasadorem szinranmjun
-
Buldaka nie rekomenduje
-
Szaleństwo. 3 przekąski dla psa Cytryny za 91
-
Niemrawym truchtem uskutecznia szybką przebieżkę
-
Jest miło i na powrocie do chałpy se przeleci
-
Frytki z sosem w Dżonie Burgu są pyszne, misio nie może wyjść z podziwu
-
Nie przewidywał takiego rozmiaru sałatki cezar
-
Jest to 1,5kg kurczaka, ale poczuł ostatnio potrzebę sałatki
-
Teleport do chałpy. Wjeżdżają sprytne kanapeczki
-
Najlepsze z hołm-mejd serkiem
-
Don Szafaro przyrządza popisowe zgrzewanki
-
Spotkał salami flamenco. Pachnie jak czorizko
-
Ktoś (uciął) potwierdza, że kiełbaska jest okej. Teraz jego
-
Nie wie gdzie nabył kiełbaskę, ale poleca
-
Kasandra nie miała ochoty na Szafonarę, więc przyjechali na pasty
-
Chyba nie zmieniły się ceny
-
Robi Cruda e rucola, a Niemka z krewetkami
-
Dobry chyba poczynił wybór
-
Lokal nazywany pizzerią, ale makarony mają nieziemskie
-
Poleca ten z krewetką i ten z rukolą. Lepsze od Szafonary
-
Twierdzi, że dawno nie było o jedzeniu, to zrobił cały odcinek
-
Na koniec potatoj tortilla wit onion
-
To akurat lubi, choć woli z papryką
-
Jest Cytryna mao łapek
-
Wyhaczył podkładki z Amazona, da nam linka
-
Łatwo się brudzą, ale łatwo się myją
-
Tortija konseboja będzie się robiła kłatro minutos
-
Wzmocni ją niesponsorowaną puszką z EdReda
-
Ekspert kulinarny odkrywa, że sos bolognese wchodzi też nieźle do makaronu( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Dajemy takie ragu na makaron i posypujemy serem
-
Lubi sobie dosolić (garścią soli)
-
Spokojnie starczy dla dos amigos, a on pokaże nam z makaronem
-
Możemy mu zazdrościć
- Żre na potęgę
Wiem, że to nie do OPa ale po prostu w temacie. Buldaka i 2x spicy uwielbiam. A z Samyanga najlepszy to Sutah Ramen
O, wezmę do sprawdzenia. Ja wolę Buldaka 1x, IMO najlepszy balans pomiędzy smakiem a mocą. Bebzun akurat ma rację, że to fajna rzecz na jakieś zawalone zatoki czy inne początki przeziębienia. Weryfikowałem organoleptycznie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zaloguj się aby komentować