Dzień drugi lepienia. @Zielczan ty dumny z siebie jesteś??
#gotujzhejto #wolnoscdlapierogownahejto #emigracja
2a4b7758-491f-4f37-9d0f-344b0d0f63f7
Hoszin

@nvrmnd ja jestem z ciebie dumny, bardzo ładne pierożki.

Zielczan

@nvrmnd a co ja poradzę, że baba pierogi zobaczy na zdjeciu i już lepi od razu

nvrmnd

Chciałam kilka zrobić sprawdzić czy to takie trudne a teraz będę sąsiadom rozdawać

Zielczan

@nvrmnd a co nawkladalas do środka?

nvrmnd

Jedyna słuszna opcja czyli mix mięsa + kapusta + grzyby (shitake bo tylko takie były lol)

Sweet_acc_pr0sa

@nvrmnd my z zona niedawno robiliśmy 1 raz i okazało się że to wcale nie aż tyle roboty xD

nvrmnd

Ja wczoraj pierwszy raz XD podcast w tle i super relaksujący weekendzik

Zielczan

@nvrmnd no może być, szkoda, że tak daleko mieszkasz xD na Woli to bym wpadł na obiad

mjr_bien

> mix mięsa + kapusta + grzyby


@nvrmnd co. to. jest.

nvrmnd

Bogactwo część pierwsza, samo mięsko albo sama kapusta to nudy

vredo

Jakbyś lepił uszka na święta to polecam zaopatrzyć się w taką wielofunkcyjną zmywarkę

ac352e68-07c2-42ce-83f8-8c71699f32af
Mr.Mars

@nvrmnd Może i dwa dni lepienia, ale za to jak smakować będą.

dziedzicpruski

@nvrmnd Prawidłowo zamknięte brzegi. Kisnę jak widzę zrobione inaczej. Piorun

Zaloguj się aby komentować