Takież oto bydlaka zjadłem ostatnio w Barn Burgerze w #warszawa
ByPass: podwójne mięso, bekon, konfitura z cebuli, ogóreczki... no dobre to było, ale jakieś takie nwm. Po prostu dużo jedzenia, ale nie było tak, że rozpływałem się każdym kęsem, ot po prostu buła tylko że olbrzymia.
W sumie można spróbować jakby ktoś miał ochotę, ale ogólnie to polecam wcześniej sie przygotować i nie jeść za dużo w ciągu dnia, bo ledwo dałem radę
#jedzenie #burger #fastfood
71ff38cb-e615-4281-80a1-9448f6a1090f
n3rd_1n_5pac3

Ale bydle, musieli to podać aż na tacy

Rokoko87

Wolałbym żeby to podawali w 3 kawałkach lub mniejszych burgerach, żeby nie rozpierdalać tego po całej tacy... ale wtedy efektu wow by nie było

seeksoul

@Rokoko87 @n3rd_1n_5pac3 najgorzej, że noża nawet do tego nie dali i trzeba było widelcem

l-_-l

Bypass to się opłacał jak robili zawody w jedzeniu jego ( ͡° ͜ʖ ͡°) . W ogóle nie byłem w Barnie z rok i ostatnio ceny mnie wryły w ziemię.

Skinnerbox

@seeksoul chyba wszystkie te double triple itd burgery zawsze nastawione są na ilość szamy a nie na doznania smakowe, niezależnie od knajpy. Jak człowiek się chce zachwycić smakiem to raczej sięga po opcje sezonowe albo jakieś fikuśne połączenia składników. Tutaj poprawny klasyczek.

seeksoul

@l-_-l @Skinnerbox ja byłem właśnie pierwszy raz w tym Barnie w końcu więc nie wiedziałem do końca czego sie spodziewać. ale nie wiem teraz kiedy pójdę drugi raz

piotrlionel

@seeksoul polecam ich burgery sezonowe bo zawsze mają ciekawe połączenia smaków

callmejamone

@seeksoul jadłem go we wrześniu i wydaje mi się, że miałem widelec

Zaloguj się aby komentować