#jedzzhejto #jadlowpis
@Marshalist kai tu luksus?
@Zielonypomidor No nie ma pomidora
@vredo Cebula się liczy kaj pomidor?
@Zielonypomidor Nie, keczup też nie
@Zielonypomidor jak kaj, zmruż ślepia, zanurz kły i poczuj jak ser po brodzie ci cieknie,
@Marshalist kaj kaj, a serek to topiony przed topieniem?
@Marshalist ale te kropki na parówie spoko
@Zielonypomidor te kropki to piegi seropodobne
@Marshalist a że już były w parówie?
@Zielonypomidor uważa,j bo to ten serek, co mu lepiej nie zaglądać pod sweterek.
@Marshalist Wydałem ładne parę stówek by robić samemu i jakoś chęci brak ostatnio.
@Zielonypomidor tak. Wieprzowe MoM z serem od tarczyńskiego.
Wydałem ładne parę stówek by robić samemu i jakoś chęci brak ostatnio.
@Zielonypomidor zgubiłem watek - robiłeś swojskie parowki serdelki? wiedz ze jakiś czas temu miałem okazje jeść parowki cielęce z pewnej malej Krakowskiej nie istniejącej już masarni i były to najlepsiejsze serdelki jakie dotychczas jadłem.
@Marshalist Nie sprzęt do serów dojrzewających, serdelki i parówki robiłem, to para gwizdek. Zbyt duże rygory niskich temperatur procesu do robienia tego w domu w skrócie sztuka dla sztuki ale robiłem
Zaloguj się aby komentować