No i cyk. Trzy dni i małosolne gotowe. Teraz tylko jesc aż mnie przesra ale i tak niczego nie bede zalowal
#kuchnia #gotujzhejto #gotowanie
6ac5640d-7551-42e3-b564-e2ddc240c4d3
smiejsiezzycia

Jeszcze zielone są - niedojrzałe

ciksters

@smiejsiezzycia - Tato a dlaczego te jagody są czerwone?

  • Bo są jeszcze zielone

#suchar

zmasowanyatak

@adam_photolive u mnie też się robią

Artic

Widać, ze robią się żółte. Najlepsze są włożone do lodówki zaraz po zrobieniu. Po 3-4 dniach nadal są zielone ale wchłonęły już smak

VonTrupka

aż mnie przesra


@adam_photolive

olej rycynowy dolewasz do małosolnych że cie przesrywa?

Winczester

Ale by zjadł takiego dryblasa...

adam_photolive

@Winczester to nie zadne tam pizdryki jak ze sklepu

Zaloguj się aby komentować