Zebrało się sporo płynu więc odlałem, obróciłem, dodałem soli i do lodówki.
@Lubiepatrzec nie za gęsto ułożone? Wg mnie nie powinny się stykać bo „źle puszczają wodę”.
@Astro to tylko na początku, potem rozłożę i będą się wentylować.
@Lubiepatrzec jest elegancko. Powodzenia
@pierdonauta_kosmolony dziękuję ( ◜‿◝ )
@Lubiepatrzec Jak zwykle nie zawołało.
@Pomidor__ no jest problem z tymi powiadomieniami.
@Lubiepatrzec Jutro cukier?
@Pomidor__ będę robił bez cukru. Nie chcę węglowodanów.
@Lubiepatrzec Ale to jest pożywka dla bakterii i tak to spłukujesz i nie wejdzie Ci w środek mięsa.
@Pomidor__ faktycznie ale ja nie mam cukru a nie kupię nigdzie 100g. Muszę pokombinować.
Swoją drogą dużo wiesz o tym wszystkim. Szacuneczek!
@Lubiepatrzec Tzn można pominąć tylko, że też dodatkowo wyciąga wodę z mięsa. A skąd? W żapkach masz cukier przy maszynach do kawy xD
@Pomidor__ Eeee, chyba kupię po prostu kilogram, bo to jednak nie jest fortuna a będzie dobrze zrobione. Dzięki za radę!
Zaloguj się aby komentować