To na fotkach to to coś wydłubanego jebać masarza!
@Alawar całkiem dobre karaluchy wydłubał... powodzi się widzę
@Alawar - a ja lubię mięsa ze śliwką, wiśnią, gruszką, jabłkiem, żurawiną, itp.
Komentarz usunięty
Co wydłubujesz, jak zapłacone?
@Gepard_z_Libii Chuj wydłubane reszta do pieca bo nawet kot się tego nie chyci
@Alawar Koty z reguły nie jedzą owoców, co do mięsa ze śliwką, to moja mama na święta robi schab i mi smakuje w opór, ale pasztet w sumie lubię tylko czysty, bez żadnych grzybów czy papryki, ewentualnie z kawałkami podrobów, a ze śliwką już całkiem wynalazek, ale jakbym zapłacił, to bym ojebał z jakąś musztardą.
A ta babka czemu nie mówi co sprzedaje?xD
@Gepard_z_Libii Wina jest po mojej stronie bo mogłem zapytać "co to" i jak smakuje. Lubię pasztety zapiekane z papryką z kawałkami pieprzu itd ale nie z jakimś winogronem choć inaczej się to nazywało.
@Alawar Mi to wygląda na żurawinę, a ona raczej kwaśna jest, chyba że kandyzowana jakaś
@Gepard_z_Libii Kurwa! Brawo! Tak to jest żurawina tak mi powiedziała a smakuje jak rodzynka
@Alawar Lubię napchać mordę suszoną żurawiną i wysysać ten kwaśny sok xD
Kurwa słodki pasztet! Życie mnie nie przestanie zaskakiwać
@Alawar najlepszy to z gęsi ze śliwką, poszukaj sobie
@moll Nieeeeee! Kurwa!
@Alawar od razu taki na nie jesteś... A ja tu się zajadam krajanką śledziową z żurawiną i brzoskwinią regularnie xD
@moll Lubię słodkie ale tylko słodkie a od mięska to wara
@moll A jest wyjątek lubię popijać kompotem ale to ciepłe obiady.
@Alawar do mięska też, jestem mniej wybredna xD
@Alawar przecież żurawina to zajebisty dodatek do mięs, ja dziś mialem pasztet z konfiturą z żurawiny i zakaszany kiszeniakiem i to poezja była
#jedzenieludzi
Zaloguj się aby komentować