#gotujzhejto
nigdy nie jadłem żadnego Taco, dobre to?
@Lucyfer Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki
@Lucyfer taki kebab w wafelu
@Lucyfer jadlem troche tego gowna w meksyku. Pojebane, jak zrobis chrupiace to sie rozpada i wszystko wylatuje, jak miekkie to i tak wszystki wylatuje. Wiec nazresz sie samym ciastem, bo w srodku nic nie zostaje.
@bartek555 Nie wiem jak to wygląda w oryginalne ale sklepowe taco kukurydziane się nie rozpadają i wszystko ląduje tam gdzie powinno czyli w ustach
@Z_buta_za_horyzont brzmi super. Wielki plus za dodanie czekolady, swietnie pasuje.
Dodal bym tylko ta ich marynowana cebule
@Mielonkazdzika Znam temat faktycznie ciekawy dodatek, robiłem kilka razy tyle, że z sokiem cytryny
@Mielonkazdzika Z tą czekoladą to ciekawa sprawa.
Za każdym razem jak robię mięso do tacos, to dodaję o 2 kostki więcej niż dodałem poprzednim razem.
Zaczynam kończyć drugi rządek czekolady na jakieś 2 litry mięsa i za każdym razem wszyscy twierdzą że tym razem wyszło mi najlepiej.
Zaczynam się bać, na ilu kostkach skończę...
Co więcej, podobnie jest z kuminem. Za każdym razem dodaję go troszkę więcej.
Tyle że z kuminem jest trochę trudniej, bo on musi być podsmażony na tłuszczu już na samym początku, więc nie ma opcji doprawiania "aż będzie dobre"
@paramyksowiroza Też mi zawsze kuminu za mało
Zaloguj się aby komentować