Dzisiaj na kolację tacosy z wołowiną w pulpie pomidorowej z dodatkiem gorzkiej czekolady. Mięsko smażone z fasolką, kukurydzą, posypane zielskiem i polane sokiem z limonki.
#gotujzhejto
180809af-8042-4618-a5f5-0729a1778042
Lucyfer

nigdy nie jadłem żadnego Taco, dobre to?

Z_buta_za_horyzont

@Lucyfer Jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki. Trzeba próbować bo życie jest za krótkie .

Chunx

@Lucyfer taki kebab w wafelu

bartek555

@Lucyfer jadlem troche tego gowna w meksyku. Pojebane, jak zrobis chrupiace to sie rozpada i wszystko wylatuje, jak miekkie to i tak wszystki wylatuje. Wiec nazresz sie samym ciastem, bo w srodku nic nie zostaje.

Z_buta_za_horyzont

@bartek555 Nie wiem jak to wygląda w oryginalne ale sklepowe taco kukurydziane się nie rozpadają i wszystko ląduje tam gdzie powinno czyli w ustach. Jakieś tam okruszki jak przy namiętnym jedzeniu chipsów spadają.

Z_buta_za_horyzont

@Mielonkazdzika Znam temat faktycznie ciekawy dodatek, robiłem kilka razy tyle, że z sokiem cytryny .

paramyksowiroza

@Mielonkazdzika Z tą czekoladą to ciekawa sprawa.

Za każdym razem jak robię mięso do tacos, to dodaję o 2 kostki więcej niż dodałem poprzednim razem.

Zaczynam kończyć drugi rządek czekolady na jakieś 2 litry mięsa i za każdym razem wszyscy twierdzą że tym razem wyszło mi najlepiej.

Zaczynam się bać, na ilu kostkach skończę...

Co więcej, podobnie jest z kuminem. Za każdym razem dodaję go troszkę więcej.

Tyle że z kuminem jest trochę trudniej, bo on musi być podsmażony na tłuszczu już na samym początku, więc nie ma opcji doprawiania "aż będzie dobre"

Z_buta_za_horyzont

@paramyksowiroza Też mi zawsze kuminu za mało .

Zaloguj się aby komentować